InfoBuilder: meer dan 10 jaar ervaring in het bewerken van bestanden

Bedrijfshistorie

3K-IT is in 2007 gestart als een eenmanszaak. Na omzetting naar een V.o.F. in 2008 werden zaken serieus aangepakt en werd in maart 2009 de B.V. 3K-IT opgericht. Toen werd ook alle nadruk gelegd op het ontwikkelen en exploiteren van het InfoBuilder platform om cliënten van een snelle, betrouwbare en veilige omgeving te voorzien om hun bestanden te converteren.

InfoBuilder zit inmiddels al op versie 4 en de ontwikkelingen en verbeteringen gaan gewoon door. De overgang van versie 3 naar 4 betekende een volledig nieuwe architectuur en dus volledig herschrijven van het platform. Een enorme klus die ruim anderhalf jaar heeft geduurd maar waarmee verregaande voordelen zijn behaald op het gebied van performance en schaalbaarheid. Het resultaat is zeer bevredigend, de huidige versie heeft al vele duizenden bestanden verwerkt zonder ook maar een enkele ongeplande onderbreking. 3K-IT is in staat gebleken InfoBuilder uit te laten groeien tot een systeem dat veel meer kan dan alleen bestanden converteren en dat heeft in grote mate bijgedragen aan het succes van InfoBuilder.

Mede door het succes van InfoBuilder heeft 3K-IT zich volledig gericht op het gebied van data: advies, probleemanalyses en oplossingen. Dit heeft het mogelijk gemaakt dat 3K-IT een uniek bedrijf is geworden: we zijn 100% digitaal. Dat wil zeggen dat we geen duur kantoor hebben, iedere medewerker werkt online, doorgaans vanuit huis dus ook erg milieuvriendelijk en afstand is natuurlijk geen probleem. Gezien de aard van ons werk en onze services is dit geen enkel probleem en levert een enorme kostenbesparing op die direct terug te vinden is in onze zeer concurrerende tarieven. Een ander groot voordeel is dat we voor specifieke problemen specialisten op projectbasis kunnen inschakelen. Dit garandeert dat we steeds de beste mensen kunnen inschakelen die misschien per project erg duur zijn maar die niet op de vaste kosten van het bedrijf drukken. Of we op een bepaalt moment veel of weinig mensen aan het werk hebben is dus geheel afhankelijk van de werkelijke hoeveelheid werk dat er op dat moment is.

Door de langzame groei was het mogelijk dat 3K-IT en InfoBuilder volledig door de eigenaren zelf gefinancierd konden worden waardoor er geen invloed is van banken of aandeelhouders die alleen op kortetermijn-resultaten focussen. Wij werken nog volgens het oude principe van “eerst werken en verdienen en dan pas uitgeven”. Gevolg is dat we een relatief klein maar zeer stabiel bedrijf zijn.

Contactgegevens

3K-IT B.V.

Hoofdkantoor

Willem Barentszstraat 74

5223 HM 's-Hertogenbosch

phone +31 6 41457708

www https://www.infobuilder.nl

email info: info@infobuilder.nl

email support: support@infobuilder.nl

KvK Oost-Brabant 17229009